Hvad ser kunderne, når de søger efter din virksomhed?

Tag kontrol over dine online informationer

Kontrollér at dine oplysninger nedenfor er korrekte

Tilføj dit navn og din e-mail for at få resultaterne sendt til dig

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve, info og materiale fra Eniro Danmark A/S via telefon, e-mail, sms og mms med henblik på markedsføring af Eniro Danmark A/S’ services, produkter og kundetilfredshedsundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde denne service og tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på linket til afmelding i bunden af alle e-mails. For mere information om Eniro Danmark A/S og GDPR, samt vores policy for hvordan vi håndtere personoplysninger, finder du på vores hjemmesider Krak.dk og degulesider.dk.

Mange iværksættere har problemer med forkert information på internettet


Så mange som 37% af kunderne søger efter virksomhedsoplysninger online fravælger virksomheder med forkerte informationer ifølge en undersøgelse foretaget af YP.com. Så hvordan kontrollerer du dine online oplysninger? Tjek vores film og lær mere om NetTjek.

SPAR TID OG PENGE


Manuel opdatering af din virksomheds oplysninger er både kedeligt og tager værdifuld tid. Med NetTjek giver vi dig et fleksibelt værktøj, der gør det nemt at opdatere, synkronisere, forbedre og overvåge dine virksomhedsoplysninger på internettet.

Du kan også opdatere dine åbningstider og aktuelle tilbud, samt sørge for at dine billeder vises ens på alle sites. For dig betyder det en forbedret tilstedeværelse på de relevante søgemaskiner, et forbedret lokalt søgeresultat samt en ny og større kundebase.

NÅR DU ER FEJLAGTIGT OPDATERET TVIVLER KUNDERNE PÅ DIN VIRKSOMHED


Den vigtigste årsag til at du skal være opmærksom på din virksomheds fulde tilstedeværelse på Internettet, er at langt de fleste kunder starter med at søge information online før de handler. Tænk på Internettet som en fysisk butik, hvor en fremtrædende plads på hylderne skaber øget salg af dine produkter.

Det kan måske lyde voldsomt, men hvis din virksomhed ikke findes hurtigt og nemt på Internetttet, så eksisterer du i realiteten ikke i kundernes bevidsthed. Har din virksomhed fejlagtig information på Internettet, så vælger kunder typisk også et andet sted at handle.

Derfor er det godt at have 100%

Ved at være tilstede med de rigtige oplysninger på internettets vigtigste sider, bliver din virksomhed naturligt set som værende mere troværdig. Jo mere synlighed du er, desto mere troværdige anses din virksomhed for at være. Som et resultat vil din virksomhed se bedre ud på søgemaskiner som Google, og bliver rangeret højere i søgeresultaterne.Vidste du for eksempel, at Foursquare leverer sine data til Uber, og Waze får sine oplysninger fra Google?

Du kan opdatere og beskytte dine oplysninger nemt med NetTjek

Åbeningstider
Kampagner
Menuer
Eniros værktøjer giver dig mulighed for nemt at opdatere alle dine sider og oplysninger fra et sted. Du kan også låse oplysningerne, så ingen tredjepart kan foretage ændringer.